Sjokoladeglasur langpanne

TORO Sjokoladeglasur Langpanne er tilpasset en langpannekake på (30 x 40 cm) eller mange små muffins. Glasuren har en god og mild smak av sjokolade. Ved å piske inn romtemperert smør forvandles glasuren til sjokoladekrem. TORO Sjokoladeglasur er glutenfri.

Hjemmebakt på en - TORO - tre

  • expand collapse

    Næringsinnhold

    Per porsjon 17 g

    Per 100 g

    Energi

    285 kJ

    1676 kJ

    Energi

    68 kcal

    398 kcal

    Fett

    1,9 g

    11 g

    Hvorav:

    - Mettede fettsyrer

    1,2 g

    7,1 g

    Karbohydrat

    12 g

    69 g

    Hvorav:

    - Sukkerarter

    11 g

    66 g

    Protein

    0,6 g

    3,8 g

    Salt

    0,06 g

    0,37 g

    Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen på produktet. Svært allergiske personer bør være forsiktige med alle matvarer som lages av flere ingredienser. Risikoen for at en matvare inneholder spor av ingredienser fra en annen produksjon kan aldri helt utelukkes.

  • Ingredienser

    sukker, fettredusert kakao 5 %, eggehvite, stivelse

    Glutenfri

  • Tilberedning

    Standard tilberedning

    1.Bland posens innhold med 50 g smeltet smør. Rør forsiktig inn 4-6 ss. vann (ca. 40 ml) til passe tykk konsistens.
    NB! Tilsett vannet litt etter litt så glasuren ikke blir for tynn.
    2.Fordel glasuren på kake eller muffins. Toro Sjokoladeglasur Langpanne er tilpasset en langpannekake på ca. 30x40 cm.

    Tips: Ønskes en mildere eller en kraftigere sjokoladesmak, erstatt vannet med melk eller kaffe.

  • Allergener

    Ja

    Nei

    Selleri

    Egg

    Fisk

    Gluten

    Melk

    Sennep

    Nøtter

    Peanøtter

    Lupin

    Bløtdyr

    Sesamfrø

    Skalldyr

    Soya

    Sulfitt

    JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

  • Holdbarhet og oppbevaring

    Oppbevaring etter åpning: Tørt og ikke over normal romtemperatur.

    Holdbarhet etter åpning: Holdbarhet endres ikke