Marengs Pavlova

TORO Marengs Pavlova gjør det lett å lykkes med marengsbunnen. Marengsen blir sprø utenpå og seig inni, akkurat slik den skal være. Server pavlova med vaniljekrem og friske norske bær. Den perfekte dessert til enhver anledning.

Hjemmebakt på en - TORO - tre

  • expand collapse

    Næringsinnhold

    Per porsjon 30 g

    Per 100 g

    Energi

    457 kJ

    1524 kJ

    Energi

    108 kcal

    359 kcal

    Fett

    0 g

    0 g

    Hvorav:

    - Mettede fettsyrer

    0 g

    0 g

    Karbohydrat

    26 g

    85 g

    Hvorav:

    - Sukkerarter

    25 g

    83 g

    Protein

    1,4 g

    4,7 g

    Salt

    0,06 g

    0,2 g

    Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen på produktet. Svært allergiske personer bør være forsiktige med alle matvarer som lages av flere ingredienser. Risikoen for at en matvare inneholder spor av ingredienser fra en annen produksjon kan aldri helt utelukkes.

  • Ingredienser

    sukker, eggehvite, stivelse, syre (sitronsyre), aroma

    Glutenfri

  • Tilberedning

    Standard tilberedning

    1.Sett stekeovnen på 150 °C (ved varmluft 140 °C).
    2.Tøm posens innhold i en bolle og bland inn 1,5 dl vann.
    Pisk kraftig med en mikser i 10 minutter til marengsen er stiv.
    3.Hell røren på et stekebrett dekket med bakepapir og stryk utover, eller lag en rund kake ca. 28 cm i diameter.
    4.Stek på midterste rille i 60 minutter.
    5.Avkjøl.

    TILBEREDNING PAVLOVA
    1.Pisk ca. 3 dl kremfløte og bland forsiktig inn 3-5 dl vaniljekrem.
    2.Fordel kremen på den avkjølte marengsen. Pynt med bær og frukt.

  • Allergener

    Ja

    Nei

    Selleri

    Egg

    Fisk

    Gluten

    Melk

    Sennep

    Nøtter

    Peanøtter

    Lupin

    Bløtdyr

    Sesamfrø

    Skalldyr

    Soya

    Sulfitt

    JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

  • Holdbarhet og oppbevaring

    Oppbevaring etter åpning: Tørt og ikke over normal romtemperatur.

    Holdbarhet etter åpning: Holdbarhet endres ikke