Fri Lys melblanding glutenfri

TORO Fri lysmelblanding er et glutenfritt mel til fin bakst som pizza, loff eller focaccia. Melet er uten hvetestivelse.

Hjemmebakt på en - TORO - tre

  • expand collapse

    Næringsinnhold

    Per porsjon 30 g

    Per 100 g

    Energi

    263 kJ

    878 kJ

    Energi

    62 kcal

    207 kcal

    Fett

    0,3 g

    1 g

    Hvorav:

    - Mettede fettsyrer

    0 g

    0,1 g

    Karbohydrat

    14 g

    47 g

    Hvorav:

    - Sukkerarter

    0,8 g

    2,6 g

    Kostfiber

    0,6 g

    2,1 g

    Protein

    0,3 g

    1 g

    Salt

    0,24 g

    0,8 g

    Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen på produktet. Svært allergiske personer bør være forsiktige med alle matvarer som lages av flere ingredienser. Risikoen for at en matvare inneholder spor av ingredienser fra en annen produksjon kan aldri helt utelukkes.

  • Ingredienser

    maisstivelse, risbakemel, druesukker, risstivelse, potetfiber, potetstivelse, rapsolje, salt, FiberHUSK®, hevemiddel (kalsiumfosfat, natriumhydrogenkarbonat), stabilisator (E464)

    Glutenfri

  • Tilberedning

    Standard tilberedning

    BRØD
    1 pose TORO Glutenfri lys melblanding
    4 dl vann
    1/2 pk gjær

    1. Ha væske (ca. 37 °C) i en bolle og løs opp gjær. Tilsett posens innhold og elt deigen 5 minutter i kjøkkenmaskin.
    2. Ha deigen i smurt brødform (1,5 liter). Glatt ut overflaten med våt slikkepott, prikk og pensle med olje, melk eller smør.
    3. Dekk til og la den heve på et lunt sted i ca. 30 minutter.
    4. Stek på nederste rille ved 210 °C i ca. 35 minutter. Avkjøl på rist.

    Tips: Melk kan erstatte deler av vannet. Melk er næringsrik og gir fin stekeskorpe.

  • Allergener

    Ja

    Nei

    Selleri

    Egg

    Fisk

    Gluten

    Melk

    Sennep

    Nøtter

    Peanøtter

    Lupin

    Bløtdyr

    Sesamfrø

    Skalldyr

    Soya

    Sulfitt

    JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

  • Holdbarhet og oppbevaring

    Oppbevaring etter åpning: Tørt og ikke over normal romtemperatur

    Holdbarhet etter åpning: Holdbarhet endres ikke