Fri Knekkebrød glutenfri

TORO Fri Knekkebrød er en bakemiks til hjemmebakt glutenfritt knekkebrød. Dette knekkebrødet er godt på smak, og har et høyt innhold av kostfiber. I tillegg til bakemiksen trenger du 3,5 dl vann.

Hjemmebakt på en - TORO - tre

  • expand collapse

    Næringsinnhold

    Per porsjon 13 g

    Per 100 g

    Energi

    282 kJ

    2167 kJ

    Energi

    68 kcal

    520 kcal

    Fett

    4,3 g

    33 g

    Hvorav:

    - Mettede fettsyrer

    0,5 g

    3,9 g

    Karbohydrat

    3,8 g

    30 g

    Hvorav:

    - Sukkerarter

    0,1 g

    1,1 g

    Kostfiber

    1,9 g

    15 g

    Protein

    2,5 g

    19 g

    Salt

    0,08 g

    0,6 g

    Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen på produktet. Svært allergiske personer bør være forsiktige med alle matvarer som lages av flere ingredienser. Risikoen for at en matvare inneholder spor av ingredienser fra en annen produksjon kan aldri helt utelukkes.

  • Ingredienser

    solsikkekjerner, sesamfrø, linfrø, havregryn (glutenfrie, <20 ppm gluten), risbakemel, bokhvetemel, roefiber, potetfiber, rapsolje, risstivelse, salt

    Glutenfri

  • Tilberedning

    Standard tilberedning

    Knekkebrød
    1 pose knekkebrød
    3,5 dl vann

    1. Sett stekeovnen på 180 °C (evt. 160 °C varmluft).
    2. Ha vann i en bolle, tilsett posens innhold og rør godt sammen. La røren svelle noen minutter.
    3. Hell røren på stekebrett med bakepapir og smør jevnt utover med slikkepott.
    4. Stek i 15 minutter midt i ovnen. Ta ut og skjær i ønsket størrelse med pizzahjul eller kniv.
    5. Stek videre i ca. 30 minutter.
    6. Legg på rist og tørk om nødvendig videre med stekeovnsdøren åpen i 15 minutter eller til de er tørre. Avkjøl på rist.

    TIPS! Tilsett tørket frukt i blandingen eller strø over litt grovt salt før steking. Skjær i strimler og bruk som snacks.

    Oppbevar knekkebrødene i en kakeboks eller åpen boks. Ikke i en lukket plastboks, da vil de bli myke.

  • Allergener

    Ja

    Nei

    Selleri

    Egg

    Fisk

    Gluten

    Melk

    Sennep

    Nøtter

    Peanøtter

    Lupin

    Bløtdyr

    Sesamfrø

    Skalldyr

    Soya

    Sulfitt

    JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

  • Holdbarhet og oppbevaring

    Oppbevaring etter åpning: Tørt og ikke over normal romtemperatur

    Holdbarhet etter åpning: Holdbarhet endres ikke