Fri Glutenfri Meksikansk Gryte

Nyhet

TORO Fri Meksikansk Gryte med ris, bønner og paprika er glutenfri og kan serveres med alle typer kjøtt, men smaker spesielt godt med kjøttdeig. Serveres gjerne med annet meksikansk tilbehør som salsa, rømme og tortillachips.

  • expand collapse

    Næringsinnhold

    Per porsjon 350 g

    Per 100 g

    Energi

    2013 kJ

    575 kJ

    Energi

    480 kcal

    137 kcal

    Fett

    20 g

    5,8 g

    Hvorav:

    - Mettede fettsyrer

    9,8 g

    2,8 g

    Karbohydrat

    42 g

    12 g

    Hvorav:

    - Sukkerarter

    4,9 g

    1,4 g

    Protein

    28 g

    8,1 g

    Salt

    2,9 g

    0,83 g

    Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen på produktet. Svært allergiske personer bør være forsiktige med alle matvarer som lages av flere ingredienser. Risikoen for at en matvare inneholder spor av ingredienser fra en annen produksjon kan aldri helt utelukkes.

  • Ingredienser

    Ris 65%, tomat 9%, løk 7%, brune bønner 6%, paprika 4%, maisstivelse, salt, rapsolje, aroma, krydder (hvitløk, karry, oregano, kajennepepper, pepper, bukkehornskløver, sennepsfrø), sukker, farge (karamell), syre (sitronsyre)

    Glutenfri

  • Tilberedning

    Standard tilberedning

    1. Stek 400g kjøttdeig. Bruker du kjøttdeig uten salt foreslår vi at du for smakens skyld tilsetter en halv teskje salt under steking.
    2. Ha kjøttdeigen og posens innhold i en kasserolle og tilsett 8 dl vann .
    3. Kok opp under omrøring og la det koke i 20 minutter under lokk. Rør om av og til.
    Dryss over hakkede friske urter og server med brød og en grønn salat.

  • Allergener

    Ja

    Nei

    Selleri

    Egg

    Fisk

    Gluten

    Melk

    Sennep

    Nøtter

    Peanøtter

    Lupin

    Bløtdyr

    Sesamfrø

    Skalldyr

    Soya

    Sulfitt

    JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

  • Holdbarhet og oppbevaring

    Oppbevaring etter åpning: Romtemperatur