Fersk GrønnsaksSpagetti med persillerot

Nyhet

En smakfull pasta med 40% rotgrønnsaker bakt inn i deigen. Vår ferske pasta inneholder bare naturlige råvarer, er en naturlig kilde til kostfiber og er ikke tilsatt salt.

  • expand collapse

    Næringsinnhold

    Per porsjon 125 g

    Per 100 g

    Energi

    1443 kJ

    1154 kJ

    Energi

    345 kcal

    276 kcal

    Fett

    2,4 g

    1,9 g

    Hvorav:

    - Mettede fettsyrer

    0,6 g

    0,5 g

    Karbohydrat

    64 g

    51 g

    Hvorav:

    - Sukkerarter

    3 g

    2,4 g

    Kostfiber

    4,9 g

    3,9 g

    Protein

    14 g

    11 g

    Salt

    < 0,01 g

    < 0,01 g

    Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen på produktet. Svært allergiske personer bør være forsiktige med alle matvarer som lages av flere ingredienser. Risikoen for at en matvare inneholder spor av ingredienser fra en annen produksjon kan aldri helt utelukkes.

  • Ingredienser

    durumhvetemel, persillerot 41 %* (persillerotpurè, persillerotpulver), hvetemel, egg. Totalt 41 g grønnsaker per 100 g grønnsakspasta. *Mengde fersk persillerot.

    Bare naturlige råvarer
    Naturlig kilde til kostfiber
    Ikke tilsatt salt

  • Tilberedning

    Standard tilberedning

    - Kok opp 1 liter vann. Tilsett 1 ts salt hvis du ønsker.
    - Tilsett pastaen i det fosskokende vannet.
    - Ta tiden, pastaen skal bare være i vannet i 30 sek - 1 min. Juster ned varmen på platen om det koker over.
    - Sil av vannet og skyll gjerne i litt vann. Tilsett 1 ss olivenolje hvis du ønsker.

  • Allergener

    Ja

    Nei

    Selleri

    Egg

    Fisk

    Gluten

    Melk

    Sennep

    Nøtter

    Peanøtter

    Lupin

    Bløtdyr

    Sesamfrø

    Skalldyr

    Soya

    Sulfitt

    JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

    TYPE GLUTEN
    Durumhvete

  • Holdbarhet og oppbevaring

    Oppbevaring etter åpning: Kjølig 0-4 °C