}

Bali kyllinggryte

TORO Bali Kyllinggryte er en orientalsk, kremet gryte med mild smak av karri, eple og ananas. Gryten passer til kylling- og svinekjøtt. Server med ris og en frisk salat.

  • expand collapse

    Næringsinnhold

    Per porsjon 315 g

    Per 100 g

    Energi

    1767 kJ

    561 kJ

    Energi

    422 kcal

    134 kcal

    Fett

    23 g

    7,3 g

    Hvorav:

    - Mettede fettsyrer

    13 g

    4,2 g

    Karbohydrat

    19 g

    6 g

    Hvorav:

    - Sukkerarter

    13 g

    4 g

    Kostfiber

    1,6 g

    < 0,5 g

    Protein

    35 g

    11 g

    Salt

    1,9 g

    0,6 g

    Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen på produktet. Svært allergiske personer bør være forsiktige med alle matvarer som lages av flere ingredienser. Risikoen for at en matvare inneholder spor av ingredienser fra en annen produksjon kan aldri helt utelukkes.

  • Ingredienser

    Løk, paprika, stivelse, eple 11 %, ananas 9 %, sukker, salt, karri 4 %, modifisert stivelse, proteinekstrakt av soya, hvetemel, olje (solsikke, raps), aroma, gjærekstrakt, syre (sitronsyre), sitron, glukosesirup, persille, pepper, hvitløk, sennepsfrø, bukkehornskløver

    Helt uten tilsatt palmeolje

  • Tilberedning

    Standard tilberedning

    1. Skjær 400 g kyllingfilet i terninger og brun det i stekepannen.
    2. Tøm posens innhold i en kasserolle. Tilsett 3 dl vann og 3 dl fløte.
    3. Kok opp under omrøring. Tilsett kjøttet. La gryten koke 5 minutter.

    TIPS: For at retten ikke skal bli for tynn ved tilberedning av flere poser, hold igjen 1 dl væskemengde per ekstra pose.

  • Allergener

    Ja

    Nei

    Selleri

    Egg

    Fisk

    Gluten

    Melk

    Sennep

    Nøtter

    Peanøtter

    Lupin

    Bløtdyr

    Sesamfrø

    Skalldyr

    Soya

    Sulfitt

    JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

    TYPE GLUTEN
    Hvete

  • Holdbarhet og oppbevaring

    Holdbarhet etter åpning: Romtemperatur