Bakemiks til Gulrotkake

Nyhet

Bakemiks til Gulrotkake er utrolig saftig, passe søt og med et hint av krydder. Fordi du tilsetter fersk revet gulrot smaker kaken like godt som hjemmelaget.

Hjemmebakt på en - TORO - tre

  • expand collapse

    Næringsinnhold

    Per porsjon 80 g

    Per 100 g

    Energi

    1121 kJ

    1401 kJ

    Energi

    267 kcal

    334 kcal

    Fett

    12 g

    15 g

    Hvorav:

    - Mettede fettsyrer

    1,4 g

    1,7 g

    Karbohydrat

    34 g

    42 g

    Hvorav:

    - Sukkerarter

    18 g

    22 g

    Protein

    4,6 g

    5,8 g

    Salt

    0,96 g

    1,2 g

    Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen på produktet. Svært allergiske personer bør være forsiktige med alle matvarer som lages av flere ingredienser. Risikoen for at en matvare inneholder spor av ingredienser fra en annen produksjon kan aldri helt utelukkes.

  • Ingredienser

    hvetemel, sukker, egg, hevemiddel (bakepulver (natriumkarbonat, natriumdifosfat)), kanel, emulgator (E472b, E472a), glukosesirup, salt, skummetmelk, vanillin

  • Tilberedning

    Standard tilberedning

    1. Sett stekeovnen på 180 °C (ved varmluft 170°C).
    2 Bland posens innhold med 2 dl vann og 1 dl nøytral olje. Tilsett ca. 200 g (2 store) finraspede gulrøtter og rør til en jevn røre.
    3. Fordel røren i en smurt rund kakeform (22-24 cm) og stek på midterste rille i ca. 30 minutter.
    4. Avkjøl kaken på rist.

    Ostekremglasur:
    Bruk TORO Glasurmiks til Ostekrem eller rør sammen 1 pk kremost naturell (125 g) og 50 g romtemperert smør. Tilsett 1,5 dl melis og 1 ts vaniljesukker. Pisk godt og fordel over den avkjølte kaken.

  • Allergener

    Ja

    Nei

    Selleri

    Egg

    Fisk

    Gluten

    Melk

    Sennep

    Nøtter

    Peanøtter

    Lupin

    Bløtdyr

    Sesamfrø

    Skalldyr

    Soya

    Sulfitt

    JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

    TYPE GLUTEN
    Hvete

  • Holdbarhet og oppbevaring

    Oppbevaring etter åpning: Tørt og ikke over normal romtemperatur.