Bakemiks til Bløtkake

Nyhet

Bakemiks til Bløtkake gir et luftig og saftig sukkerbrød til bløtkake, som ikke smuler og er lett å dele.

  • expand collapse

    Næringsinnhold

    Per porsjon 45 g

    Per 100 g

    Energi

    567 kJ

    1260 kJ

    Energi

    134 kcal

    298 kcal

    Fett

    2,3 g

    5,1 g

    Hvorav:

    - Mettede fettsyrer

    1,1 g

    2,5 g

    Karbohydrat

    25 g

    55 g

    Hvorav:

    - Sukkerarter

    13 g

    29 g

    Protein

    3,5 g

    7,8 g

    Salt

    0,64 g

    1,4 g

    Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen på produktet. Svært allergiske personer bør være forsiktige med alle matvarer som lages av flere ingredienser. Risikoen for at en matvare inneholder spor av ingredienser fra en annen produksjon kan aldri helt utelukkes.

  • Ingredienser

    sukker, hvetemel, potetstivelse, hevemiddel (bakepulver (natriumdifosfat, natriumkarbonat)), emulgator (E472b, E472a), glukosesirup, skummetmelk

  • Tilberedning

    Standard tilberedning

    1. Sett stekeovnen på 170 °C. 2. Bland 3 egg og 1 dl vann lett sammen. Tilsett posens innhold og pisk kraftig med mikser i 3 minutter. 3. Ha røren over i en smurt rund form (ca. 24 cm), der bunnen er dekket med bakepapir. Stek på midterste rille i ca. 35 minutter. 4. Avkjøl kaken i formen på rist.

  • Allergener

    Ja

    Nei

    Selleri

    Egg

    Fisk

    Gluten

    Melk

    Sennep

    Nøtter

    Peanøtter

    Lupin

    Bløtdyr

    Sesamfrø

    Skalldyr

    Soya

    Sulfitt

    JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

    TYPE GLUTEN
    Hvete

  • Holdbarhet og oppbevaring

    Oppbevaring etter åpning: Romtemperatur