Allehånde malt

Allehånde kommer opprinnelig fra Vestindia og er tørkede bær som kommer fra myrtefamilien. Allehånde er mye brukt i baking, især krydderkaker. Kan også brukes i grønnsakstuinger og i sauser til kjøtt og fisk.

  • expand collapse

    Næringsinnhold

    Per porsjon g

    Per 100 g

    Energi

    0 kJ

    1101 kJ

    Energi

    0 kcal

    263 kcal

    Fett

    0 g

    8,7 g

    Hvorav:

    - Mettede fettsyrer

    0 g

    2,6 g

    Karbohydrat

    0 g

    72 g

    Hvorav:

    - Sukkerarter

    0 g

    0 g

    Kostfiber

    0 g

    22 g

    Protein

    0 g

    6,1 g

    Salt

    0,00 g

    0,19 g

    Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen på produktet. Svært allergiske personer bør være forsiktige med alle matvarer som lages av flere ingredienser. Risikoen for at en matvare inneholder spor av ingredienser fra en annen produksjon kan aldri helt utelukkes.

  • Ingredienser

    allehånde

  • Allergener

    Ja

    Nei

    Selleri

    Egg

    Fisk

    Gluten

    Melk

    Sennep

    Nøtter

    Peanøtter

    Lupin

    Bløtdyr

    Sesamfrø

    Skalldyr

    Soya

    Sulfitt

    JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

  • Holdbarhet og oppbevaring

    Oppbevaring etter åpning: Tørt, mørkt, romtemperatur

    Holdbarhet etter åpning: Holdbarhet endres ikke