Bali-Kyllinggryte_4343.jpg

Bali Kyllinggryte

  • Middag
  • 5 minutter
  • 3 porsjoner

TORO Bali Kyllinggryte er en orientalsk inspirert gryte som kan tilsettes alle typer hvitt kjøtt. Filet av kylling eller svin gjør den spesielt god.

Tilberedning

 

  1. Skjær 400 g kyllingfilet i terninger og brun det på stekepannen.

  2. Tøm posens innhold i en kasserolle. Tilsett 3 dl vann og 3 dl fløte.

  3. Kok opp under omrøring. La gryten koke i 5 minutter. Tilsett kjøttet mot slutten av koketiden.

    Litt raspet ingefær kan tilsettes for ekstra smak. Server med ris eller pasta, eventuelt brød.

    TIPS: For at retten ikke skal bli for tynn ved tilberedning av flere poser, holdes 1 dl væskemengde igjen pr. ekstra pose.

Ingredienser og næringsinnhold

Ingredienser

Løk, paprika, maisstivelse, eple, ananas, sukker, krydder (karri, sort pepper), salt, modifisert potetstivelse, proteinekstrakt av soya, hvetemel, solsikkeolje, aroma, gjærekstrakt, rapsolje, sitronsyre, sitron, glukosesirup, persille, hvitløk, sennepsfrø.

Nettovekt

71 g - gir ca. 950 g - 3 porsjoner  

Næringsverdier

Pr. 100 g tilberedt med kylling og matfløte Pr. porsjon à 315 g tilberedt med kylling og matfløte % GDA* - 315 g
Energi 591 kJ (141 kcal) 1861 kJ (445 kcal) 22 %
Fett 7,7 g 24,3 g 34 %
- her av mettet 4,5 g 14,1 g 70 %
Karbohydrat 6,3 g 19,9 g 7 %
- her av sukker 4,2 g 13,3 g 14 %
Fiber 0,5 g 1,6 g 6 %
Protein 11,4 g 35,9 g 71 %
Salt 0,5 g 1,5 g 25 %