Thailandsk suppedrøm

Drøm deg til Thailand mens du lager suppen, og nyt de fantastiske duftene av alle ingrediensene. Ha godt brød- eller rekechips til.

20 min

Ingredienser

( 4 porsjoner )

2 stk hvitløkbåter

0,5 stk squash

100 g sopp

1 stk rød paprika

2 stk gulrøtter

1 stk rødløk

1 stk brokkoli

3 stk vårløk

5 dl vann

1 blokk TORO Grønnsakbuljong blokk

400 g kokosmelk

2 ss thai red curry paste

4 ss Kikkoman Soyasaus

4 porsjoner nudler

1 håndfull frisk koriander

0,5 stk lime

Fremgangsmåte

1. Finhakk hvitløk, kutt squash i biter, del soppen i fire og kutt paprika, gulrot og -løk i tynne strimler. Brokkoli deles i små buketter og vårløk skjæres i lange biter.

2. Bruk en stor, tykkbunnet kjele og varm litt olje. Stek sopp og squash, tilsett hvitløk og små brokkolibuketter. Fres det i kjelen til grønnsakene har myknet litt og sett til side.

3. Tilbered nudlene som anvist på pakken

4. Kok opp vann. Løs opp grønnsaksbuljongen i vannet. Hell i kokosmelken. La dette koke opp, rør godt - tilsett red curry paste og soyasaus. Ha i hvitløk, sopp, squash, brokkoli og vårløk, og la det koke i 2min.

5. Tilsett de tynne grønnsaks-strimlene. De skal være sprø. Rør inn nudler, press i limesaft og gi det et oppkok. Dryss frisk koriander over og server!