Oppskrifter / Dessert

Panna Cotta med multer

120 min Enkel
Til 6 porsjoner
1,00 pkTORO Panna Cotta 84g3,00 dlmelk3,00 dlkremfløte

Bærsaus

200,00 gmulter100,00 gmelis

Hvis du vil lage en dessert som både er tradisjonell og spennende, kan du prøve panna cotta med multer. Dette er en kremet og smakfull dessert som er enkel å lage, og som vil overraske og glede gjestene dine. I stedet for den vanlige multekremen, kan du toppe panna cottaen med en syrlig og aromatisk bærsaus laget av multer. Multene er et typisk norsk bær som har en lang historie i norsk matkultur. De gir desserten et friskt og festlig preg, og passer perfekt sammen med den milde panna cottaen. Dette er en dessert som du kan lage dagen før, og som vil imponere alle rundt bordet. Denne oppskriften gir 6 porsjoner.

Slik gjør du

  • 1

    Sett frem 6 fine serveringsglass.

  • 2

    Bland begge posene TORO Panna Cotta med 3 dl melk og 3 dl kremfløte i en kasserolle.

  • 3

    Kok opp under omrøring og hell raskt Panna Cottaen i glassene. Sett desserten i kjøleskap til den har stivnet, ca. 4 timer.

  • 4

    Mens Panna Cottaen står i kjøleskapet kan du lage bærsausen. Bland 200 g multer med 100 g melis og bruk en foodprosessor eller stavmikser for å kjøre bærsausen glatt. Press den gjennom en sikt for å fjerne overflødige frø.

  • 5

    Rett før servering heller du et ønsket lag med multesaus over panna cottaen. Pynt gjerne med noen multer hvis du har.

Dette trenger du