Oppskrifter / Dessert

Panna Cotta med appelsin

120 min Enkel
Til 6 porsjoner
1,00 pkTORO Panna Cotta 84g2,00 dlmelk3,00 dlkremfløte

Tilsetning

1,00 dlappelsinjuice

Pynt

2,00 stkappelsiner1,00 kvastsitronmelisse

Panna Cotta med appelsin er en aldeles nydelig dessert med kremet konsistens og herlig, frisk smak. Den gule fargen gjør den til den perfekte påskedesserten. Denne oppskriften gir 6 porsjoner.

Slik gjør du

  • 1

    Sett frem 6 fine serveringsglass.

  • 2

    Bland begge posene TORO Panna Cotta med 2 dl melk, 1 dl appelsinjuice og 3 dl kremfløte i en kasserolle.

  • 3

    Kok opp under omrøring og hell raskt Panna Cottaen i glassene. Sett desserten i kjøleskap til den har stivnet, ca. 4 timer.

  • 4

    Fjern skallet på appelsinene og skjær ut appelsinfileter eller skjær i biter. Saften som er igjen i appelsinen presser du over filetene.

  • 5

    Fordel appelsinfiletene med saften over panna cottaen og pynt med sitronmelisse.

Dette trenger du