Oppskrifter / Middag

Mild fiskesuppe med fiskeboller og scampi

20 min Enkel
Til 5 porsjoner
1,00 begerTORO Bergensk Fiskesuppe 81g8,00 dlvann1,00 dlmatfløte1,00 dlmelk1,00 stksøtpotet500,00 gfiskeboller, gjerne små0,50 stkrødløk1,00 posefrisk spinat0,50 stksitron125,00 gscampi eller krepsehaler

En supergod fiskesuppe til hele familien.

Slik gjør du

  • 1

    1. Ha fiskesuppe i en kjele, tilsett vann, matfløte og melk. Kok opp og la suppen småkoke under omrøring i 8 min. Kutt skrelt søtpotet i små terninger og la potetbitene koke i suppen.

  • 2

    Ha i fiskeboller og rødløk, kuttet i tynne båter. Vend inn frisk spinat og press over sitron. La dette småkoke under omrøring et par minutter, til fiskebollene er varme. Trekk til side.

  • 3

    Tilsett scampi eller krepsehaler og la de bli varme i suppen. Server nydelig fiskesuppe med varme bagetter eller godt brød.

Dette trenger du