Tradisjonelle julemiddager

Under har vi samlet våre mest kjente og kjære julemiddager, som både smaker og lukter utrolig godt!

De mest tradisjonelle julemiddagene i Norge

Ribbe

Norges mest spiste julemiddag! Spesielt populær på Østlandet. Serveres gjerne med poteter, rødkål, surkål, rosenkål og sjysaus.

Se oppskrift

Pinnekjøtt

Pinnekjøtt er et fantastisk herremåltid fra Vestlandet som er lett å servere til mange og passer perfekt i selskaper, spesielt i jula.

Se oppskrift

Lutefisk

Lutefisk er en rett med lange tradisjoner som er spesielt populær i jula. Serveres gjerne med poteter, sennep, lefser, bacon og ertestuing.

Se oppskrift

Torsk

Torsk er for mange, spesielt i Nord-Norge og Sørlandet, en klassiker på julaften. Fisk kan også være et deilig avbrekk fra alt kjøttet mange av oss spiser i julen.

Se oppskrift

Juleskinke

Sennepsgratinert juleskinke passer utmerket både til middag, på koldtbord og på brødskiva.

Se oppskrift

Kalkun

Kalkun er for mange en klassiker å servere i julen. Retten er imponerende god, men også enkel å lage og servere om du har mange gjester.

Se oppskrift