• slider-image

    Senk skuldrene med TOROs julehjelp

    Her har vi samlet de beste oppskriftene og tipsene slik at du får en smakfull og behagelig jul!

Slik steker du juleribba

Når ribba blir servert på julekvelden, ønsker vi oss alle det samme: sprø svor! Husk at ribbe med tjukk svor er enklere å få sprø, enn den med tynn svor. I tillegg er det viktig at hele ribba har så lik tykkelse som mulig, da blir det enklere å få både saftig kjøtt og sprø svor.

Hvordan steke ribbe

Spiselige julegaver

Hva gir du til de som har alt? På denne siden gir vi deg noen spiselige julegavetips.

Se julegavetips

Saus til ribba

Ribbe er tradisjonell norsk julemat, og sjysaus er et selvskrevent tilbehør. For å få en velsmakende vri på julemiddagen kan du enkelt sette ditt personlige preg på TORO Sjysaus.

Se oppskrifter

Tradisjonelle julemiddager

Ribbe, pinnekjøtt, lutefisk, juleskinke, torsk og kalkun. Her har vi samlet våre mest kjente og kjære julemiddager.

Se oppskrifter

Tilbehør til julematen

Trenger du tips på tilbehør til julemiddagene? Her finner du noen av våre beste tips.

Se mer

Desserter i julen

En deilig julemiddag må avsluttes med en enda deiligere juledessert. Se våre beste beste tips.

Se oppskrifter

Julebakst

Julebakst og julekaker hører julen til, men det trenger verken være vanskelig eller ta lang tid. På bakebloggen vår Baking for alle har vi samlet mange deilige oppskrifter.

Se oppskrifter (Baking for alle)