TORO Glutenfritt knekkebrød 313g

For flere glutenfrie produkter, se  TORO Glutenfritt 

Innhold

Tilberedning

Knekkebrød
1 pose knekkebrød
3,5 dl vann

1. Sett stekeovnen på 180 °C (evt. 160 °C varmluft).
2. Ha vann i en bolle, tilsett posens innhold og rør godt sammen. La
røren svelle noen minutter.
3. Hell røren på stekebrett med bakepapir og smør jevnt utover med
slikkepott.
4. Stek i 15 minutter midt i ovnen. Ta ut og skjær i ønsket størrelse
med pizzahjul eller kniv.
5. Stek videre i ca. 30 minutter.
6. Legg på rist og tørk om nødvendig videre med stekeovnsdøren åpen i 15
minutter eller til de er tørre. Avkjøl på rist.

TIPS! Tilsett tørket frukt i blandingen eller strø over litt grovt salt
før steking. Skjær i strimler og bruk som snacks.

Oppbevar knekkebrødene i en kakeboks eller åpen boks. Ikke i en lukket
plastboks, da vil de bli myke.

Næringsinnhold

Energi 2167 kJ / 520 kcal
Fett 33 g
- hvorav mettede fettsyrer 3,9 g
Karbohydrater 30 g
- hvorav sukkerarter 1,1 g
Kostfiber 15 g
Protein 19 g
Salt 0,60 g
Energi 282 kJ / 68 kcal
Fett 4,3 g
- hvorav mettede fettsyrer 0,5 g
Karbohydrater 3,8 g
- hvorav sukkerarter <0,5 g
Kostfiber 1,9 g
Protein 2,5 g
Salt 0,08 g

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen på produktet. Svært allergiske personer bør være forsiktige med alle matvarer som lages av flere ingredienser. Risikoen for at en matvare inneholder spor av ingredienser fra en annen produksjon kan aldri helt utelukkes.

Ingredienser

solsikkekjerner, sesamfrø, linfrø, havregryn (glutenfrie,
<20 ppm gluten), risbakemel, bokhvetemel, roefiber, potetfiber,
rapsolje, risstivelse, salt.

Nettoinnhold pulver