TORO Glutenfri lys melblanding 362g

For flere glutenfrie produkter, se  TORO Glutenfritt 

Innhold

Tilberedning

BRØD
1 pose TORO Glutenfri lys melblanding
4 dl vann
1/2 pk gjær

1. Ha væske (ca. 37 °C) i en bolle og løs opp gjær. Tilsett posens
innhold og elt deigen 5 minutter i kjøkkenmaskin.
2. Ha deigen i smurt brødform (1,5 liter). Glatt ut overflaten med våt
slikkepott, prikk og pensle med olje, melk eller smør.
3. Dekk til og la den heve på et lunt sted i ca. 30 minutter.
4. Stek på nederste rille ved 210 °C i ca. 35 minutter. Avkjøl på rist.
,,
Tips: Melk kan erstatte deler av vannet. Melk er næringsrik og gir fin
stekeskorpe.

Næringsinnhold

Energi 878 kJ / 207 kcal
Fett 1,0 g
- hvorav mettede fettsyrer <0,1 g
Karbohydrater 47 g
- hvorav sukkerarter 2,6 g
Kostfiber 2,1 g
Protein 1,0 g
Salt 0,80 g
Energi 263 kJ / 62 kcal
Fett <0,5 g
- hvorav mettede fettsyrer <0,1 g
Karbohydrater 14 g
- hvorav sukkerarter 0,8 g
Kostfiber 0,6 g
Protein <0,5 g
Salt 0,24 g

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen på produktet. Svært allergiske personer bør være forsiktige med alle matvarer som lages av flere ingredienser. Risikoen for at en matvare inneholder spor av ingredienser fra en annen produksjon kan aldri helt utelukkes.

Ingredienser

maisstivelse, risbakemel, druesukker, risstivelse, potetfiber,
potetstivelse, rapsolje, salt, fiberhusk, hevemiddel (kalsiumfosfat,
natriumhydrogenkarbonat), stabilisator (E464).

Nettoinnhold 362