TORO Glutenfri Lasagne 325 g

For flere glutenfrie produkter, se  TORO Glutenfritt 

Innhold

Tilberedning

1. Sett stekeovnen på 200 °C.
2. Brun kjøttdeig (400-800 g) i en gryte/stor stekepanne. Trekk
pannen av varmen. Tøm sauseposens innhold over og bland godt.
Hell på 5,5 dl vann og 7 dl melk under omrøring. La det koke i
2-3 minutter.
3. Bruk en lav, ildfast form som rommer ca. 3 liter (25 x 35 cm).
Legg saus og lasagneplater lagvis (3 lag plater). Begynn og avslutt
med saus. Strø over ca. 150 g ost.
4. Stek retten midt i ovnen ca. 30 minutter.

Næringsinnhold

Energi 722 kJ / 172 kcal
Fett 7,9 g
- hvorav mettede fettsyrer 3,8 g
Karbohydrater 14 g
- hvorav sukkerarter 3,3 g
Kostfiber <0,5 g
Protein 11 g
Salt 0,80 g
Energi 2166 kJ / 516 kcal
Fett 24 g
- hvorav mettede fettsyrer 11 g
Karbohydrater 42 g
- hvorav sukkerarter 9,9 g
Kostfiber 1,5 g
Protein 33 g
Salt 2,4 g

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen på produktet. Svært allergiske personer bør være forsiktige med alle matvarer som lages av flere ingredienser. Risikoen for at en matvare inneholder spor av ingredienser fra en annen produksjon kan aldri helt utelukkes.

Ingredienser

lasagneplater (maismel, rismel), tomat, maisstivelse, løk, melk, ost
,
salt, sukker, myse, rapsolje, krydder, gjærekstrakt, aroma, mozzarella, hvitløk, fargestoff (paprikaekstrakt),
persille.

Lasagneplater kan inneholde spor av soya.

Nettoinnhold 325g