JASMINRIS

Innhold

Tilberedning

1. Kok opp vann (8 dl slik at det dekker posen), tilsett evt. 1 ts salt.
Ønsker du å koke opp flere poser, bruker du ca 5 dl mer vann for hver
pose. Legg ønsket antall risposer i det kokende vannet (2 porsjoner per
pose). La risen koke i 13 minutter.
2. Løft risposen opp med en gaffel. La vannet renne av.
3. Åpne posen ved å rive perforeringen
4. Anrett risen på tallerken eller i en serveringsskål.

Tips: Egner seg godt til orientalske retter, som TORO Bali kyllinggryte

Næringsinnhold

Energi 524 kJ / 123 kcal
Fett <0,5 g
- hvorav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrater 27 g
- hvorav sukkerarter 0 g
Kostfiber 0,8 g
Protein 2,9 g
Salt 0 g
Energi 917 kJ / 215 kcal
Fett <0,5 g
- hvorav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrater 47 g
- hvorav sukkerarter 0 g
Kostfiber 1,4 g
Protein 5,1 g
Salt 0 g

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen på produktet. Svært allergiske personer bør være forsiktige med alle matvarer som lages av flere ingredienser. Risikoen for at en matvare inneholder spor av ingredienser fra en annen produksjon kan aldri helt utelukkes.

Ingredienser

Avskallet hvit Jasminris.

Nettoinnhold boil in bag