Toro Marengs Pavlova

Den perfekte marengsbunnen er lett å få til med TORO Marengs Pavlova. Marengsen blir sprø utenpå og seig inni, akkurat slik den skal være. Server pavlova med vaniljekrem og friske norske bær. Den perfekte dessert til enhver anledning.

• Uten konserveringsmidler
• TORO Marengs Pavlova er laget av glutenfrie og melkefrie råvarer

Finn baketips og inspirasjon på bloggen vår  Baking for alle.

Innhold

Tilberedning

1.Sett stekeovnen på 150 °C (ved varmluft 140 °C).
2.Tøm posens innhold i en bolle og bland inn 1,5 dl vann.
Pisk kraftig med en mikser i 10 minutter til marengsen er stiv.
3.Hell røren på et stekebrett dekket med bakepapir og stryk
utover, eller lag en rund kake ca. 28 cm i diameter.
4.Stek på midterste rille i 60 minutter.
5.Avkjøl.
TILBEREDNING PAVLOVA
1.Pisk ca. 3 dl kremfløte og bland forsiktig inn 3-5 dl
vaniljekrem.
2.Fordel kremen på den avkjølte marengsen. Pynt med bær og
frukt.

Næringsinnhold

Energi 1524 kJ / 359 kcal
Fett 0 g
- hvorav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrater 85 g
- hvorav sukkerarter 83 g
Protein 4,7 g
Salt 0,20 g
Energi 457 kJ / 108 kcal
Fett 0 g
- hvorav mettede fettsyrer 0 g
Karbohydrater 26 g
- hvorav sukkerarter 25 g
Protein 1,4 g
Salt 0,06 g

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen på produktet. Svært allergiske personer bør være forsiktige med alle matvarer som lages av flere ingredienser. Risikoen for at en matvare inneholder spor av ingredienser fra en annen produksjon kan aldri helt utelukkes.

Ingredienser

sukker, eggehvite, stivelse, syre (sitronsyre), aroma.

Nettoinnhold 299 g