Prøv noe nytt med TORO Bearnaise!

I helgen kan du bruke litt mer tid på den gode middagen! Kjøp et godt stykke med biffkjøtt eller kyllingfilet og prøv noe nytt med Hele Norges Bearnaisesaus.

Slik lager du kyllingfilet med choronsaus, salat og potetbåter:

Choronsaus er en klassisk variasjon på bearnaisesaus. Den er oppkalt etter den franske kokken Alexandre Étienne Choron som tilsatte sausen tomatpuré. Resultatet blir en saus som er litt fyldigere og rundere enn vår Originale Bearnaise. 

Dette må du handle inn (4 personer):

-
Tilberedning:

Tilbered sausen som anvist på pakken og rør inn 1 eggeplomme og 1 ts tomatpuré. Server med stekt kyllingfilet, grønnsaker og nykokt pasta al dente!

Ønsker du mer tomatsmak? Dypp en tomat i kokende vann til skallet sprekker og skyll raskt i kaldt vann. Ta av skallet, del i to og ta ut frø og saft. Skjær tomatdelene i biter og tilsett i sausen. 

 

Lag saftig biff til lørdagskosen!

Det er lite som smaker like godt på lørdagskvelden som en skikkelig saftig biff, sammen med en klassisk bearnaisesaus. Husk å kjøpe godt og mørt kjøtt, gjerne entrecôte, og server sammen med tilbehøret du liker best!

Slik lager du enkelt din egen vri på TORO Bearnaisesaus:

  • Chilibearnaise? Finhakk og tilsett en kvart eller halv rød chili
  • Tilsett fersk estragon (fra urtepotte)
  • Lag en choronsaus ved å tilsette en eggeplomme og en teskje tomatpuré

God helg!