Gulrotpasta med Bolognese

Innhold

Ingredienser

2 pk. GrønnsaksPasta med gulrot

500 g kjøttdeig eller karbonadedeig

1 ss olivenolje

1 løk

1-2 hvitløkbåter

1 rød paprika

2 bokser hakkede tomater (á 400 g)

2-3 ts urtekrydder, velg basilikum, oregano og/eller timian

Salt og kvernet pepper etter smak

Serveres med:

50 g parmesanost eller liknende, friske urter og gjerne noen små tomater og rikelig med salat.

Fremgangsmåte

1. Stek kjøttdeigen i olje og tilsett hakket løk, hvitløk og paprika. La dette steke i noen minutter. Hell over hakkede tomater og tilsett urtekrydder, kvernet pepper og litt sukker. La kjøttsausen småkoke under lokk i ca. 10 min eller lenger. Smak til og krydre etter smak.

2. Kok grønnsakspasta etter anvisningen på pakken, dvs. ca. 1 min i lettsaltet kokende vann.

3. Servér gulrotpasta med kjøttsaus Bolognese og dryss revet ost over. Pynt med friske urter og små tomater.

Ha frisk salat til - kos deg