Blomkålpasta med ovnsbakt laks og sitronrømme

Innhold

Ingredienser

  • 2 pk. GrønnsaksPasta med blomkål
  • 4 ss olivenolje + 2 ss presset sitronsaft
  • 500 g laksefileter
  • Salt og pepper etter smak
  • 1 pk Toro kaldrørt saus med sitron og pepper,
  • eller 2 ss presset sitronsaft og ¼ ts pepper
  • 1 beger lettrømme
  • 300 g erter, frosne
  • Pynt med krydderurter eller salat

Fremgangsmåte

1. Legg tinte laksefileter i en ildfast form og tilbered stykkene ved 175 °C i ca. 20 min på midterste rille. Dryss litt salt og pepper over.

2. Sitron og pepperrømme, bruk miks eller lag din egen: Rør ut sitron- og peppermiksen i rømme eller smak til rømmen med presset sitron og pepper. La den stå noen minutter.

3. Kok ertene i lettsaltet vann i ca. 2 min.

4. Kok grønnsakspasta med blomkål i lettsaltet vann som angitt på pakken, ca. 1 min. Hell av kokevannet og rør inn olje og presset sitron.

5. Servér blomkålpasta med ovnsbakt laks, sitronrømme og erter. Ha gjerne litt friske urter eller salat til.